Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Atentie ! NU se accepta retur becuri, balaste, leduri sau alte accesorii cu urme de murdarie, zgarieturi generate in urma probarii sau montarii, ceramica deteriorata, indoituri sau orice alte vicii generate de client sau posibil depanator. In calitate de magazin online vindem doar produse noi, NU acceptam retur si nu vindem produse second hand sau care au urme de uzura de orice tip ! Nu facem montaje, nu suntem service, nu putem folosi sau revinde produse care nu sunt noi.

In conditii exceptionale daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil si taxa este acceptata de client) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Acesta clauza se aplica asa cum mentionam anterior conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Nu avempolitica de retur pentru persoane juridice.

 

In cazul in care comenzile nu pot fi onorate din motive de lipsa stoc pentru produsele/serviciile comandate, veti fi informati despre acest aspect. De asemenea, pentru comenzile care au fost deja achitate, sumele de bani vor fi rambursate fara costuri suplimentare.

 

Administratorul Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (xenon4u.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

 

Servicii oferite


Site-ul Tuning Auto: Xenon,Leduri,Alarme,Tester Diagnoza (www.xenon4u.ro) este in baza obiectului de activitate magazin de piese si accesorii auto si isi desfasoara activitatea online. Va oferim orice produs sau accesoriu din domeniul auto insa nu putem sa va asiguram instalarea sau montajul pe autoturismul dvs !

 

ATENTIE !

Nu suntem autorizati sa desfasuram activitate de service, activitate de instalare de software si programare pentru autoturisme, calculatoare sau alte unitati periferice. Pentru astfel de servicii va rugam sa apelati la o companie de profil si care poate desfasura o astfel de activitate in mod legal in Romania.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email.