Transport, Service Suport, Garantii

Xenon4u va ofera livrare si transport prin:

  • Urgent Cargus = 17 Ron
  • Fan Courier = 22 Ron 

  Totul despre livrarea produselor Xenon4u:

  Livrarea se face in 24 ore oriunde in tara. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod special ca doriti livrarea sambata). In Craiova livram direct cu predare personala.

  Livrarea se face momentan doar pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid . In functie de adresa de livrare se stabileste automat modalitatea si timpul de livrare: prin curier rapid coletul ajunge in 1-2 zile lucratoare la destinatie in functie de distanta de livrare si localitate (in resedintele de judet mai repede decit in orase sau localitati mai mici) sau prin Posta Romana unde livrarea se efectuiaza in ~ 3 zile lucratoare.

  Coletul dumneavoastra poate fi urmarit direct pe site-ul firmei de curierat printr-o simpla introducere a AWB-ului pe care noi vi-l comunicam la expedierea produsului comandat.

  Plata se face la curier in momentul primirii produsului, se vor mai achita si comisioanele aferente livrarii banilor (comision ramburs si retur bani). Totalul pentru o instalatie de xenon (~ 1 kg), de exemplu, costa 22 Ron prin Fan Courier deorece noi utilizam plata in cont, neexistand taxe suplimentare pentru adusul fizic al banilor la destinatie de catre curier.

  Suport Instalare programe veti beneficia de ajutorul nostru de fiecare data cand aveti nevoie prin intermediului aplicatiei TeamViewer, Telefon, Email, Tutoriale Video postate pe site sau Fotografii cu pasii necesari de urmat.

  Suport Service veti beneficia de ajutorul nostru de fiecare data cand veti avea nevoie de piese si accesorii de schimb, va vom pune la dispozitie din stoc sau la comanda produsele necesare dvs in cel mai scurt timp posibil tinand cont de conditiile de livrare, import si timpii necesari porcesarii marfii in tara si strainatate.

  Garantia se acorda prin inlocuirea componentelor defecte cu alte componente identice noi. Garantia este valabila doar la folosirea kitului si produselor xenon4u in conditii normale. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate in urmatoarele cazuri:

  1. Defectarea kitului Xenon, Bixenon, Tester/Diagnoza datorata unor modificari cauzate, de factor uman sau instalare defectuoasa.
  2. Defectarea kitului Xenon, Bixenon, Tester/Diagnoza rezultata din proasta functionare a instalatiei electrice a masinii.
  3. Defectarea din alte cauze decat proasta functionare a produsului in sine.
  4. Desfacerea balasturilor sau inlocuirea cablajelor.
  5. Defectarea kitului Xenon, Bixenon, Tester/Diagnoza datorata unui accident de circulatie.
  6. Efectuarea inadecvata si neprofesionista a montajului care poate genera functionarea necorespunzatoare a kitului Xenon, Bixenon, Tester/Diagnoza.
  7. Nu oferim garantie in cazul depanarii neautorizate de noi a kitului Xenon, Bixenon, Tester/Diagnoza
  8. Orice Tester sau Aparat de diagnoza este acoperit de garantie doar daca se prezinta la noi in depozit in starea in care a fost livrat, fara urme de lovituri, vicii externe sau depanare defectuasa si neautorizata de catre noi.
  9. Orice Tester sau Aparat de diagnoza venit in service in garantie va fi reparat sau inlocuit cu un alt produs nou identic in cel mai scurt timp posibil.
  10. In functie de data constatarii defectiunii si in functie de modelul de tester sau aparat de diagnoza pe care-l detineti repararea sau inlocuirea produsului poate varia intre 7 si 30 zile lucratoare.

                                                   

   

  Va dorim Real_Succes !