Despre noi: www.Xenon4u.ro

Suntem magazin online si va oferim la preturi de importator in Romania fara intermediari si costuri ascunse de cea mai buna calitate:  

 Instalatii bi/xenon

 Balaste/Drosere xenon

 Becuri bi/xenon

 Leduri auto SMD

 Balaste Angel Eyes

 Alarme auto

 Leduri auto CANBUS  

 Adaptori xenon Opel

 Senzori parcare

 Leduri de zi Daylight

 Adaptori xenon Vw

 Cablaj bixenon H4

 Banda leduri Smd

 Angel Eyes Led, CCFL

 Adaptori xenon Bmw

 Piese Auto Import

 Testere, Diagnoze Auto

 Accesorii auto

Va punem la dispozitie produsele noastre in Romania si in afara tarii prin intermediul firmelor de curierat intern si international. In strainatate acceptam plata cu cardul sau transfer bancar in contul firmei in Usd sau Euro.

Oferim real cele mai mai bune preturi in domeniul auto tuturor clientilor si colaboratorilor nostri !

De asemenea va putem oferi orice piesa auto de import inclusiv masini americane, import direct din SUA


Kit-urile xenon comercilizate de noi sunt produse de fabrica Jiaxing lmhid una din primele firme producatoare ale tehnologiei HID din China cu vechime in piata mai mare de 10 ani folosind tehnica de productie germana dupa modele de serie existente pe masini.  Se comercializeaza sub denumirea de Hid German Technology au atestare Iso 9001 2000 si au propria marca de comert certificata international mark, sunt de cea mai buna calitate necomparabile cu fake-urile dupa marci recunoscute care se gasesc pe piata romaneasca si au aceleasi performante ca si kit-urile prezente la masinile de serie.

 

Suntem parte a grupului Real-Succes, un grup de tineri din Romania si Marea Britanie care isi doresc sa va ghideze prin cele mai simple cai de acces in dorinta de a va ajuta sa navigati lumea virtuala cu scopul alegerii celor mai bune produse si servicii on-line. Cu ajutorul nostru limbaje complicate de operare web si modalitati complexe de selectie si alegere a bunurilor, produselor si serviciilor de care aveti nevoie in fiecare zi devin atat de simple si pe intelesul tuturor incat nimic nu mai este complicat, alegerea dvs devine intr-un final un Real-Succes.

 

Real-Succes is different. Real-Succes este diferit. Cum ? How ?

Real Success is founded upon the principle that success is a personal experience that means different things to different people. Real Succes se bazează pe principiul că succesul este o experienţă personală care înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiţi. Whilst success principles exist and are well documented, individual success is just that – individual. În timp ce principiile de succes există şi sunt bine documentate, succesul individual este doar al tau ca si individ. We will also listen to your needs before proposing a solution – something that many other coaching and training companies simply fail to do. Vom asculta intotdeauna care sunt nevoile voastre înainte de a va propune sa faceti o alegere – lucru pe care cele mai multe companii nu reusesc si nici nu-si doresc sa-si ajute clientii sa aleaga intelept. We aren't right for you, we'll be honest enough to tell you. In cazul in care produsele pe care noi le oferim nu vor fi cele potrivite dvs, vom avea curajul sa va spunem in mod cinstit asta.

 

So we have the structure, we have the strategy and we have systems to help you. Deci, avem structura, avem strategia şi avem sisteme create pentru a vă ajuta.

 

But more importantly, we have the humility to listen, the openness to share our strengths and weaknesses together and the desire to make a positive difference to you. Dar, cel mai important, avem dorinta de a va asculta, deschiderea de a împărtăşi punctele forte şi punctele slabe, împreună vom reusii, vom face diferenta pozitiva pentru voi.

 

 

DATE CONTACT:

Telefon: +40760.846.754

Telefon: +40723.448.645

Email: real.succes@yahoo.com

Email: office@xenon4u.shopmania.biz

FACEBOOK: http://facebook.com/real.succes

TWITTER: https://twitter.com/#!/Real_succes

 

Let's build some Real-Succes together !  Să construim împreună un Real-Succes !